ICT-coördinator

In Nederland is euthanasie bij wet geregeld. Expertisecentrum Euthanasie wil op een zorgvuldige en zorgzame wijze een bijdrage leveren aan de praktijk van de Euthanasiewet. Wij vinden dat iedereen die ondraaglijk en uitzichtloos lijdt én een euthanasieverzoek heeft, recht heeft op een zorgvuldig onderzoek naar deze euthanasiewens. Bij voorkeur vindt dit onderzoek plaats door de behandelend arts, zo nodig met onze hulp. Als dat niet kan, biedt Expertisecentrum Euthanasie een vangnet. Altijd binnen de kaders van de wet, altijd zorgvuldig & zorgzaam.

Binnen Expertisecentrum Euthanasie houden ruim 30 medewerkers zich bezig met de uitvoering van het organisatiebeleid. Deze medewerkers zorgen ervoor dat de ambulante teams hun werk goed kunnen doen. Onze ambulante teams, bestaande uit een arts en een verpleegkundige, zijn in heel Nederland werkzaam in de regio waar zij zelf woonachtig zijn.

In de afgelopen paar jaar is het aantal ambulante teams hard gegroeid. Inmiddels zetten circa 75 ambulant artsen en 75 ambulant verpleegkundigen zich in voor Expertisecentrum Euthanasie. De ondersteunende activiteiten zijn daarmee in volume toegenomen door de groei van de organisatie waardoor een vacature is ontstaan voor de functie van:
 

ICT-coördinator  (24-32 uur p/w)
 

Je bent als ICT-coördinator degene die zich bezig houdt met het identificeren en prioriteren van de organisatiebehoeften op het gebied van ICT en het realiseren van passende oplossingen. Daarnaast adviseer je bij bij ICT-gerelateerde projecten waar het aanpak en budget betreft, ongeacht of deze zelf of door derden worden uitgevoerd. Je bent ook verantwoordelijk voor het (laten) borgen van kwaliteit, beschikbaarheid, performance en informatieveiligheid. Daarnaast houd je je bezig met het beheren en aanleveren van data uit de diverse applicaties.

WAT GA JE DOEN?

Je verzorgt het functioneel beheer van de volgende applicaties: Afas, Medicore en MS 365 en bent het tweede aanspreekpunt voor medewerkers voor vragen over applicaties. Daarnaast houd je je bezig met het genereren en analyseren van gegevens uit systemen t.b.v. managementinformatie.

Je bent verantwoordelijk voor het contractbeheer en het initiëren en houden van overleggen met ICT-stakeholders. Daarnaast participeer je in projecten, vervul je de rol van het ‘technisch geweten’ en ben je projectleider bij ICT-projecten: o.a. het opzetten van Superuser-groepen.

Je hebt een leidende rol bij het bewaken van de ICT-gerelateerde beleidsplannen en het onderhouden van de standaarden, werkinstructies, procedures en richtlijnen voor het beheer van de ICT-diensten.

Ook draag je zorg voor het gebruikersmanagement en de daarbij behorende (security) rollen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • Opleidingsniveau: HBO+;
 • Ervaring op het snijvlak van proces en ICT;
 • Technische- en analytische geest en probleemoplossend vermogen;
 • Uitstekende communicatievaardigheden;
 • Spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Ervaring met projectmanagement en functioneel beheer
 • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied;
 • Aantoonbare kennis van BISL en ITIL is een pré;
 • Affiniteit met de Agile/Scrum manier van werken;
 • Kennis van AFAS, Medicore, MS 365 en Power BI;
 • Kan zelfstandig en in teamverband werken.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Je komt te werken in een professionele organisatie met een prettige sfeer. We bieden in eerste instantie een contract aan voor 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid volgt een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en kan variëren tussen € 4.092,63 tot € 5.601,62 bruto per maand op basis van 36 uur (salarisniveau per 1 januari 2023).  Wil je meer weten over het Expertisecentrum Euthanasie, raadpleeg dan onze website: www.expertisecentrumeuthanasie.nl

INTERESSE?

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief, je kunt deze insturen via onderstaande knop 'Solliciteren'. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manager Finance, Planning & Controle, Johan Hidding, tel.: 070-3524141

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie